
Oszustwo High Priority Message
"High Priority Message" to fałszywy błąd wyświetlany przez złośliwą stronę internetową, którą użytkownicy odwiedzają nieumyślnie - są na nią przekierowywani przez wiele potencjalnie niechcianych programów (PUP). Te programy zazwyczaj infiltrują system bez wiedzy i zgody użytkownika. Wyniki badań








